Heti menü
2020.augusztus 17. – augusztus 23.
Hétfő:
Húsleves
Burgonyafőzelék, sertéspörkölt
Kedd:
Zöldborsó leves
Bolognai spagetti
Szerda:
Paradicsomleves
Hentes tokány, rizs
Csütörtök:
Daragaluska leves
Vadas zsemlegombóccal
Péntek:
Brokkoli leves
Sült libacsíkok magyarosan, tarhonya
Szombat:
Tárkonyos vadraguleves
Aranygaluska
Vasárnap:
Húsleves
Rántott szelet, petrezselymes burgonya
Nyár slágerei „ Best of Eldorado”
Die Sommer Hits „Best of Eldorado”
Summer hits „Best of Eldorado”
Szűzpecsenye bacon kosárban vargánya mártással steak burgonyával
Schweinefiletmedaillons im Bacon Korb mit Steinpilzraguot und Steak Kartoffeln
Tenderloin in bacon basket with (boletus) mushroom sauce and steak potatoes
2.900,-
Tapolcai lazac-pisztrángfilé ikrás fűszervajjal, bugonyapürével
Lachs Forellefilet von Rost aus Tapolca mit pikanter Rogenbutter und Kartoffelpüree
Grilled trout from Tapolca with flavored roebutter and smashed potatoes
3.600.-
Szürkemarha hátszín roston sült hagymakarikával
Graurind Lende vom Rost mit gerösteten Zwiebelringen
Grilled grey beef sirloin with grilled onion rings
3.400.-
Szürkemarha hátszín magyarosan
Graurind Lende vom Rost nach ungarischem Art
Grilled grey beef sirloin in hungarian style
3.800.-