Heti menü
2020.augusztus 3. – augusztus 9.
Hétfő:
Rántott leves
Zöldborsófőzelék, sertéspörkölt
Kedd:
Burgonyaleves
Rakott káposzta
Szerda:
Vadraguleves
Aranygaluska
Csütörtök:
Paradicsomleves
Vagdalt, krumplipüré
Péntek:
Tejfölös gombaleves
Tarhonyás hús
Szombat:
Csontleves
Bakonyi tokány, tészta
Vasárnap:
Zöldborsóleves
Töltött csirkecomb, rizs
Nyár slágerei „ Best of Eldorado”
Die Sommer Hits „Best of Eldorado”
Summer hits „Best of Eldorado”
Szűzpecsenye bacon kosárban vargánya mártással steak burgonyával
Schweinefiletmedaillons im Bacon Korb mit Steinpilzraguot und Steak Kartoffeln
Tenderloin in bacon basket with (boletus) mushroom sauce and steak potatoes
2.900,-
Tapolcai lazac-pisztrángfilé ikrás fűszervajjal, bugonyapürével
Lachs Forellefilet von Rost aus Tapolca mit pikanter Rogenbutter und Kartoffelpüree
Grilled trout from Tapolca with flavored roebutter and smashed potatoes
3.600.-
Szürkemarha hátszín roston sült hagymakarikával
Graurind Lende vom Rost mit gerösteten Zwiebelringen
Grilled grey beef sirloin with grilled onion rings
3.400.-
Szürkemarha hátszín magyarosan
Graurind Lende vom Rost nach ungarischem Art
Grilled grey beef sirloin in hungarian style
3.800.-