Balaton Eldorado Camping

Házirend

Balaton Eldorado Camping Házirend

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a kemping biztonsága és a többiek nyugalma érdekében tartsák be az alábbi szabályokat:

 1. A kempingben csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Saját vendéget fogadni csak bejelentés alapján, látogatójegy vásárlása ellenében lehet, amely 500 Ft/fő/nap.
 2. A szállás elfoglalására az érkezés napján 14 órától- 19 óráig van lehetőség, ettől eltérő időpontban telefonos egyeztetés alapján van mód. A szobákat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni, amennyiben a vendég ezt nem teljesíti a megjelölt időpontig, úgy plusz 1 napi szállásdíj megfizetésére köteles.
 3. Kérjük, a fizetésre kijelölt időt tartsa be. Az érkezés napján vagy másnap 8-10 óráig rendezze számláját.
 4. A kemping területére állatot csak előzetes egyeztetés után, térítés ellenében lehet behozni. Háziállatot a strand területére és a Balatonba bevinni szigorúan TILOS !!!!
 5. A kemping területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani! Tábortűz rakása tilos!
 6. A szobákban dohányozni TILOS.
 7. A szobákban az egyéni fűtő berendezések használata nem megengedett.
 8. Kérjük, felesleges hangoskodással, káromkodással ne zavarja más vendégek nyugalmát! Éjjel 23 – 07 óra között kérünk teljes csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni.
 9. A recepció 8-19 óráig nyitva tart, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, forduljon kollégánkhoz.
 10. Kérjük Önöket, hogy a kemping külső területét és belső helységeit tartsák tisztán.
 11. A mellékhelyiségekben és zuhanyzókban gondoljanak az Önök után belépő vendégre is!
 12. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.
 13. A sportpálya egyéni felelősségre vehető igénybe.
 14. A gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, csoportvezetőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!
 15. A konyha felszereléseit szabadtéri sütés, főzés esetén kérnénk maradéktalanul visszahordani az adott szálláshelyre.
 16. A kemping felszereléseit a kempingből kivinni, a szobákat átrendezni SZIGORÚAN TILOS!
 17. A tóban fürdeni a bójákkal kijelölt területen saját felelősségre lehet.
 18. A szobák ablakait kérjük csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a szobákba beeső csapadék tönkreteszi a berendezést.
 19. Kérjük, óvják a kempingben található növényeket, bokrokat, ágaikat; hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak! Kérjük a szemetelés mellőzését!
 20. Gépjárművel csak a térköves/kavicsos utakon lehet közlekedni, a füvön szigorúan TILOS !
 21. A hattyúk és kacsák etetése egészségügyi okokból, szigorúan TILOS !
 22. A kemping vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.

Kérjük a fentiek betartásával járuljon hozzá kempingünk nyugalmának megőrzéséhez, hogy minden kedves Vendégünk jól érezhesse magát!

Kellemes pihenést kívánunk!

A Balaton Eldorado Camping dolgozói