• Nyelv / Language

PARCELLÁK:

Sövénnyel elválasztott, jellemzően füvesített kempinghelyek áramcsatlakozóval.

A kempingben ez a legjellemzőbb helytípus, ebben a leggazdagabb a méretválaszték: 60-tól 110 négyzetméterig lehet parcellát választani. Mindegyikhez áramcsatlakozót biztosítunk valamelyik közeli áramcsatlakozó-szekrényből.

Az ilyen kempinghelyekre előzetesen nem tudunk elfogadni megrendelést. Ezek nincsenek számozva, lekerítve, így foglalással nem kezelhetőek. Az ilyen helyet érkezéskor szívesen megmutatjuk és kiadjuk, ha az érkező vendégeink számára a terület megfelel. Megértésüket köszönjük!

PARCELLÁZATLAN HAGYOMÁNYOS KEMPINGHELYEK

A hagyományos kempingezés  eredeti élményét a parcellázatlan, jelöletlen kempinghelyek adják. Kerékpárral, kis sátorral érkező vendégeink ezt a kempinghely-típust kedvelik a legjobban, mert itt az árak is kedvezőbbek. Az ilyen helyek legtöbbjéhez is biztosítunk áramcsatlakozási lehetőséget.

VIZPARTI PARCELLÁK

A vízpart közvetlen közelsége az egyik legszebb élmény a Balatonnál. A parton elhelyezkedő kettős parcellasor ezt az élményt biztosítja. A legtöbb ilyen helytől a strand füves területe csupán néhány lépésre van. Áramcsatlakozó mindegyik helyhez biztosított.